Kassasystem

Det finns mängder av kassasystem på marknaden från enkla eller omfattande installationssystem, till mobila kassor och webblösningar. Vilket kassasystem som passar Ert företag avgörs av många olika faktorer t. ex. hur komplex verksamheten är och hur företagets processer ser ut.

POS- och EPOS-system

POS- och EPOS-system är två olika system som man bör känna till när man väljer kassasystem. POS står för Point of Sale, med andra ord tillfället, platsen eller processen där en affärshändelse i form av försäljning, betalning, reklamation eller presentkortshantering äger rum.

EPOS står för electronic Point of Sales och är ett elektroniskt POS-system som hanterar försäljningsprocessen och utför företagets uppgifter i kassa som t. ex. betalningar, kreditkortsläsningar, säljrapporter och lagerhantering. Ett komplett EPOS-system består av datorer och mjukvara som kombineras med skrivare, kassalåda, kortläsare och pekskärmar och så vidare och genomför i realtid alla transaktioner.

ICG Nordig Kassasytem

ICG Nordic Kassasystem har ett brett utbud med flexibla lösningar, anpassningsbara till alla branscher. Vi kan ge dig råd så du får ett kassasystem eller betallösning som är anpassad för dig och din bransch.

Detta system är mycket bra och dom har lång erfarenhet av att jobba med kassasystem. Kolla in deras hemsia: ICG Nordic Kassasystem.