Allt inom hemelektronik

      Inga kommentarer till Allt inom hemelektronik

Nu har eltandborsten gett upp. Den dog helt igår kväll när jag skulle tvätta bort Karies och Bactus från tänderna. Köpte tandborsten för över 10 år sedan, så det är dags för en uppdatering.

Ska kolla upp en butik som har allt inom hemelektronik. Jag behöver köpa lite fler prylar och då kan jag lika gärna handla allt på samma ställe. Utöver eltandborste ska jag köpa batterier, elektrisk våg och en el-visp.

Förr i tiden gick man runt i ett par affärer innan man hittade rätt saker. Idag räcker det att slå på laptoppen och så är man direkt inne i en butik på ett par sekunder. Finns många butiker på nätet, men få är riktigt bra och har allt inom hemelektronik.

Min mobiltelefon är en Iphone5 och som du förstår hör den till stenåldern idag. Men den fungerar och jag ska försöka hålla den vid liv ett tag till. När den går sönder blir det att kolla in en ny mobil. Jag har haft Iphone väldigt länge och är van vid det operativsystemet. Samsung bygger på Android och jag vet att många gillar deras telefoner. Tror att det i slutänden kommer bli en ny Iphone, men priset är också avgörande vid valet av en ny mobil. Apple är väldigt duktiga på att ta betalt och jag tycker att deras priser börjar bli lät väl höga nu. Kanske ska jag köpa en begagnad Iphone?

Jag brukar alltid köpa ett skyddande mobilskal till mina mobiler, även om jag aldrig tappar dem. Jag undrar hur folk tänker som inte har något skyddande skal till mobiltelefonen. Risken finns ju att de får betala en massa pengar för att reparera telefonen vid en olycka. Kollegan har tappat sin telefon på gatan. Skärmen är helt sprucken, men han använder den ändå eftersom han inte vill lägga pengar på en reparation av skärmen.

Lämna ett svar