Elektronisk kalender – eller analog?

Vill du få en bättre överblick över vardagen och kunna planera in aktiviteter som du lätt kommer ihåg? Mobiltelefoner och datorer i all ära, men när man vill ha en påminnelse som syns oavsett om du har uppkoppling mot Internet är det praktiskt med en fysisk kalender som fungerar oavsett om telefonen är uppladdad eller du har tillgång till wifi där du befinner dig just nu. En analog kalender kan dessutom vara som en accessoar.

Med en fickkalender kan du få bättre koll på möten, träningar och släktens födelsedagar. En fickkalender stoppar du smidigt ned i fickan eller handväskan.
En väggkalender är kanon att ha i köket för att samla hela hushållets planering det kommande året. En väggkalender ska hänga synligt där alla enkelt kan se den.

Om du vill ge bort en present som uppskattas tycker jag du ska köpa ny kalender med någon form av motiv. Tänk nästa gång din kusin fyller år, varför inte skapa en kalender med personens favoritmotiv eller foton på familjen? En perfekt present att ge bort och den skänker glädje under ett helt år.

En bordskalender visar vecka per vecka för varje uppslag och är populär att ha på skrivbordet eller vid din dator för att alltid ha bra koll på kommande möten under månaden.

Till din kalender behöver du även en penna. Du kan skaffa en vanlig blyerts- eller bläckpenna. Vill du unna dig något extra kanske en Ballograf penna är något du vill köpa. Pennan är lite dyrare, men du får även en penna av mycket hög kvalitet som du kan ha med dig under många år. Ballograf är välkända för sin kvalitet på pennor.

Om du vill köpa en ny kalender så rekommenderar jag Teknikproffset.se som har många bra elektroniska kalendrar.